1 Kasım 2009 Pazar

KABAK SALATASI

MALZEMELER
  • 3 Adet kabak
  • 1 Çay bardağı pirinç
  • 2 diş rende sarımsak
  • 500 Gr yoğurt
  • 1 Yemek kaşığı tereyağı
  • 1 Tatlı kaşığı pulbiber

HAZIRLANIŞI

  • Kabaklar rendelenir ocakta kendi suyu ile haşlanır.
  • Pirinç haşlanır soğuyunca kabaklar ile karıştırılır. sarımsak yoğurda karıştırılır.
  • Yoğurt ile kabaklar güzelce karıştırılır tuzu verilir.
  • Kabaklar servis tabagğına alınır tereyağı eritilir pulbiber ile kavrulur salatanın üzerine dökülür servise alınır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

selamun aleykum

Adsız dedi ki...

görüntü çok güzel eminin tadı da o kadar güzeldir en kısa zamanda deneyeceğim..